Despre Noul Mesaj de la Dumnezeu

În 1982, un bărbat pe nume Marshall Vian Summers a avut o întâlnire remarcabilă cu o voce misterioasă.

El deja își părăsise cariera, comunitatea și casa lui din oraș și s-a retras în deșerturile din Sud-Vestul American. A fost acolo, într-o noapte liniștită, când o voce a venit la el și l-a instruit să ”înregistreze”.

A fost instruit să înceapă a primi o revelație din partea Prezenței Angelice care supraveghează omenirea. Marshall nu prea avea idee despre ce ar fi aceasta, și totuși el a început să înregistreze.

Trei decenii mai târziu, a rezultat o vastă revelație vorbită. Ceea ce a început ca un mandat misterios de a ”înregistra” s-a dezvăluit pe sine a fi un Nou Mesaj de la Dumnezeu pentru omenire.

Noul Mesaj de la Dumnezeu se întinde peste 9220 de pagini, 843 de întâlniri angelice, și 31 de ani. Și revelația continuă și astăzi…

CE DEZVĂLUIE NOUL MESAJ

Modul în care Dumnezeu vorbește cu fiecare persoană prin intermediul unei minți mai profunde numită Cunoașterea. Află mai mult…
Scopul și destinul pentru care noi am fost trimiși în lume. Află mai mult…
Marile Valuri ale schimbării care se prăbușesc acum asupra lumii. Citește mai mult…
Intervenția periculoasă din partea forțelor din Univers.

5 SCOPURI ALE NOULUI MESAJ

1. Să aducă în lume o înțelegere nouă a religiei și spiritualității la nivelul Cunoașterii.
2. Să dezvăluie o nouă cale înainte pentru omenire într-un timp în care deznădejdea și neajutorarea cresc în întreaga lume.
3. Să avertizeze, întărească și pregătească omenirea pentru un viitor în care schimbarea climatică, epuizarea resurselor și tulburarea economică vor altera fața Pământului.
4. Să aducă în lume cunoaștere și înțelepciune din Universul din jurul nostru.
5. Să furnizeze o revelație despre realitatea și spiritualitatea vieții în Univers și să pregătească pentru contactul cu viața inteligentă în Univers.

Citește despre Mesajul pentru fiecare persoană

Citește un interviu cu Marshall Vian Summers

Citește povestea lui Marshall Vian Summers

 

Share your experience

Your email address will not be published. Required fields are marked *