Cine este Marshall Vian Summers?

Marshall Vian Summers și-a dăruit ultimii 31 de ani din viața lui pentru primirea și predarea în tăcere a Noului Mesaj de la Dumnezeu.

În mare parte din an, el lucrează în Munții Stâncoși ai Statelor Unite unde trăiește în retragere înconjurat de familia lui și de companioni apropiați.

Cu rare ocazii, Marshall călătorește în alte locuri în Statele Unite și în afară pentru a furniza avertismentul, binecuvântarea și pregătirea conținute în cadrul Noului Mesaj.

TINEREȚEA

Marshall a fost aprins spiritual la o vârstă fragedă, în mod special prin experiențele lui în natură. Ca tânăr adult, călătoriile lui prin sălbăticiile Americii de Nord au contribuit la educația lui misterioasă.

După absolvirea universității, a devenit un profesor pentru copiii orbi.
În această perioadă a început să experimenteze și să se bazeze pe o Voce Interioară să-l îndrume în munca lui.

Recunoscut pentru talentele lui în acest domeniu, i s-a oferit oportunitatea să facă din asta munca vieții lui. Însă Vocea Interioară l-a constrâns să refuze și să intre din nou în sălbăticie pentru multe luni. Urmând acest timp de recunoaștere și renunțare, el s-a întors în lumea oamenilor și a culturii și a început să predea principiile Cunoașterii de Sine, ceea ce a făcut pentru câțiva ani.

În 1982, la vârsta de 33, a avut o întâlnire directă cu Cei Nevăzuți, Prezența Angelică, cea care l-a îndrumat și l-a pregătit încă de la început. Această întâlnire i-a alterat pentru totdeauna cursul vieții lui și l-a inițiat într-o relație mai adâncă cu ei, necesitând ca el să-și predea viața lui Dumnezeu.

Curând după această întâlnire, Marshall știa că trebuia să-și părăsească studenții și învățătura, relațiile sale și casa lui din oraș pentru a rătăci din nou. Aceasta a fost o perioadă dificilă, inexplicabilă și sihastră pentru el. Rătăcirea lui l-a făcut să se retragă în deșertul Sud-Vestului American unde Prezența Angelică a venit la el din nou. Și așa a început procesul misterios și lung de a primi Noul Mesaj al lui Dumnezeu pentru omenire.

UN DRUM LUNG

În anii ce-au urmat, rolul lui Marshall ca un învățător a trebuit să evolueze astfel încât el, fiind cel destinat să devină recipientul Noului Mesaj și Mesagerul său, să fie pregătit. A trebuit să aibă suficientă înțelepciune lumească și destulă abilitate și integritate ca și comunicator, ca și învățător și ca și unul care este vizionar și are înțelegere profundă, pentru a fi capabil să primească un Mesaj de așa magnitudine dat de-a lungul unei perioade foarte lungi de timp. El a trebuit să învețe despre realitatea și spiritualitatea vieții inteligente din Univers, ceea ce se numește Mai Marea Comunitate în Noul Mesaj. În plus, el a trebuit să fie capabil să îndure mii de ore de contact direct cu Prezența Angelică, primind și înregistrând Noul Mesaj de la Dumnezeu. Acest lucru a pus o mare tensiune asupra lui, atât mental cât și fizic. Este un proces pe care puțini în lume, astăzi, îl înțeleg.

Deși Marshall Vian Summers a fost trimis în lume, destinat să fie Mesagerul, el nu va ști acest lucru pentru mulți ani. Îi va fi revelat doar mult mai târziu, în stadiile din urmă ale primirii Noului Mesaj în sine. Căci există întotdeauna riscul ca Mesagerul să eșueze – prin modificarea Mesajului, negând Mesajul sau nefiind în stare să facă sacrificile continue necesare pentru a primi și a prezenta Mesajul. Așadar, a fost necesar ca Marshall să atingă un nivel de maturitate și înțelepciune individuală cu scopul de a primi misiunea mai mare și chemarea mai mare care erau ale lui de revendicat.

ACUM, ȘI CĂLĂTORIA DINAINTE

Deși el a purtat greutatea și responsabilitatea acestei noi Revelații pentru mulți ani, Marshall Vian Summers și-a păstrat umilitatea și umanitatea prin întreaga lui călătorie lungă și inexplicabilă de a aduce un Nou Mesaj de la Dumnezeu în lume. Niciun Mesager nu a putut vreodată să facă acest lucru singur. Astfel, o secvență misterioasă de evenimente a condus oameni la el. Prima care să-l găsească și să i se alăture a fost soția lui, care l-a susținut încă din 1983 și a făcut propriile ei sacrificii pentru a se asigura că Noul Mesaj poate fi livrat. De-a lungul anilor, un mic grup de indivizi, unul câte unul, au urmat o chemare care, în ultimă instanță, i-a dus să-și asume pozițiile lor pentru a susține această mare lucrare. El a fost, de asemenea, binecuvântat cu un fiu, care a ales acum să i se alăture în misiunea lui.

Acum, după ani de lucru în tăcere fără recunoaștere lumească, timpul a sosit pentru el și pentru aceia chemați să-l ajute să aducă darul Noului Mesaj omenirii la acest timp de mare schimbare și incertitudine.

Citește un interviu cu Marshall Vian Summers…

Comments are closed.